ons. 16. okt. | Motivia

Workshop - Hvordan bli best i salg

Kunne du tenkt deg å bli en bedre selger eller finne flere teknikker for å bli absolutt best når det kommer til salg? Hos oss passer vi på at alle vinner igjen og igjen.
Registreringen er lukket
Workshop - Hvordan bli best i salg

Time & Location

16. okt. 2019, 09:00 – 12:00
Motivia, Frydenbølien 19, Laksevåg, Bergen, Norge

About the Event

Positivt salg - kunnskap som er nyttig for alle

 

Har du noen gang vært irritert på selgere som maser for mye? Selgere som absolutt vet bedre enn deg hva du skal ha og ikke engang hører på hva du har å si? Ingen vil være en slik selger, men likevel finnes det ufattelig mange som fortsatt gjør det på den måten.

Vi har jobbet med salg i mange ulike bransjer i hele Norge i flere år, og med dette utviklet et sett med enkle grunnregler for å bli en selger folk vil ha på besøk gang på gang. Disse reglene burde vært grunnlag for alle som driver med kommunikasjon til kunder, og disse er med på å lage dagen din både enklere, mer lønnsom og ikke minst bedre for dine kunder og samarbeidspartnere.

På dette kurset kan du lære generelt om salg ut i fra eksempler fra virkeligheten, eller ta med utfordringer eller arbeidsoppgaver fra din jobb eller bedrift. Vi vil veldig gjerne innvolvere oss i din reise til å bli den absolutt beste versjonen av deg selv og med det en respektert og effektiv selger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har derfor en 100% fornøydgaranti.

 

Velkommen til salgskurs gjort på en positiv måte eller vinn vinn-metoden som vi kaller det.

Vi holder til i Frydenbølien 17.

Forkunnskaper

Du trenger bare å ha lyst til å bli bedre. Dette kurset passer for alle som driver med kundebehandling.

Varighet

3 timer.

Share This Event