Om oss

Krister Riis Falch

Salgskurs, lederkurs, gründerkurs og sosialemedier

Vegard Bakken

Salgskurs, gründerkurs, sosialemedier, PR- og Markedsføring

Benjamin Håseth Gjerde

Salgskurs

Teamet bak Motivia har siden 2007 trent selgere og ledere, og har med sine tre kursholdere bred salg-, leder- og gründererfaring. Våre erfaringer er fra direktesalg, butikksalg, bedriftssalg, samt ledelse, drift og oppstart av bedrifter. Vi har alene og sammen startet opp og driftet suksessfulle bedrifter. Alle har jobbet på tvers av bransjer og i ulike stillinger.

 

Med vår kunnskap og erfaring har vi laget en verktøykasse. Denne består av formler og metoder som fungerer uansett bransje. Det som gjør teamet unikt, er at vi fortsatt jobber med salg daglig. På denne måten holdes kursene og foredragene ferske og oppdaterte.

 

Dyktige selgere og gode ledere er viktig, uavhengig av bransje og produkt. Et godt fundament har stor verdi, og kan utgjøre forskjellen på å feile eller å lykkes.

Krister Riis Falch

Krister har over 15 års erfaring i salg og salgsledelse. Han er dyktig til å formidle faglig kunnskap på en effektiv og forståelig måte, og gjennom enkle prinsipper og inspirerende historier har han en unik evne til å få frem det beste i folk. Med Krister får du enkle og tydelige råd som kan endre måten du har sett på ting til nå.

krf@motivia.no - +47 950 500 20

Vegard Bakken

Vegard har over 10 års erfaring i gründervirksomheter, og har siste årene drevet med salg, markedsføring og PR. Allerede som 14-åring satte han i gang sitt første konsept, Trommeakademiet, og har siden kun vært ansatt én gang i livet sitt. Han brenner for å hjelpe folk til å utnytte sine styrker til å få mest mulig ut av de. Han har også studert bachelor i markedsføring på BI og psykologi på Universitetet i Bergen. Nominert som Årets unge selgerforbilde av SRF i 2019.

vb@motivia.no - +47 913 45 670

Benjamin Håseth Gjerde

Benjamin har vært selger hele sitt yrkesaktive liv. Han har vært produktansvarlig salgsleder og hatt personalansvar. Benjamin var i flere år på topplisten i sin butikkjede som mest omsettende selger, og gjorde det spesielt godt i salg av tjenester. Han var også tillitsmann i sin tidlige karriere i Forsvaret, samt de siste årene sine som ansatt i en elektronikkjede.

bhg@motivia.no - +47 478 02 188

REFERANSER

WEB_Image LOGO VIF DNB u ramme Hvit 6cm

DNB