Våre tjenester

Vi tilbyr kurs, opplæring- og rådgivningstjenester der du er, når du er der. Med kontorer på Vest- og Østlandet, kan vi enkelt holde kurs eller møter der du eller din bedrift befinner seg. På denne måten sparer dere både tid og penger. Dersom det er ønskelig kan vi også tilby de samme tjeneste i våre lokaler i Bergen eller i Fredrikstad. Vår fleksibilitet skal være deres fortjeneste.

Foredrag

Vi tilbyr spennende, innholdsrike og relevante foredrag i salg, ledelse, gründerarbeid, sosialemeider og masse mer.

Workshop

Våre workshop er kanskje det beste læreverktøyet vi har. Her lærer vi ikke bare vekk vår kunnskap og arbeidsmetoder, men deltakerne lærer også av hverandre.

Opplæring av dine ansatte

Med vår ledererfaring og hundrevis av ansettelser, har vi god kjennskap til opplæring av ansatte i mange ulike bransjer.

kurs

Kursene våre er en god blanding av foredrag og praktiske oppgaver. De er effektive, presise og uten å kreve for masse fra deltakerne. Som foredrag tilbyr vi kurs innenfor salg, ledelse, gründerarbeid, sosialemedier.

LA OSS HJELPE DEG

Å spørre etter hjelp er ikke alltid like lett, men ofte kan litt hjelp føre til store forandringer.

Foredrag

Foredragene våre varer fra en til flere timer, og passer perfekt for å nå frem til mange personer iløpet av relativt kort tid. Et annet sted foredrag er perfekt er for å motivere og gire en gruppe mennesker før f.eks en salgskampanje. Få frem et og samme budskap til alle deres ansatte på en effektiv måte. 

Vi har foredrag bla. innenfor salg, ledelse, gründerarbeider, drift, sosialemedier, men kan også skreddersy foredrag til din bedrift, bransje eller budskap.

 

workshop

 Våre workshop er kanskje det beste læreverktøyet vi har. Her lærer vi ikke bare vekk vår kunnskap og arbeidsmetoder, men deltakerne lærer også av hverandre. I Workshop går vi dybden som vi ikke har mulighet til ved foredrag eller kurs.

 

Workshop er ofte grupper på 10 - 20 personer, og kan vare fra en til flere dager. Oppfølging i etterkant av workshopet er også noe som er vanlig.

 

Vi tilbyr workshop innenfor salg, ledelse, og gründerarbeider. 

 

 

 
 

Opplæring av dine ansatte

«Det finnes ikke dårlige ansatte, bare dårlige sjefer.» Det er ett av våre motto – og med god grunn. Etter vår erfaring kan alle læres opp og ledes til å gjøre en god jobb, men da er selve opplæringen er essensielt.

 

For å kunne oppnå en lønnsom virksomhet med et godt arbeidsmiljø, er opplæringen kanskje den viktigste faktoren. Vår erfaring med både opplæring og veiledning av mer enn hundre ansatte i ulike bransjer, vil kunne spare deg og din bedrift for tid og penger.


Opplæring og veiledning av personalet, er noe vi liker å bidra med. Med stramme tidsbudsjett og andre utfordringer er dette dessverre et område mange bedrifter ikke rekker over. Om du ønsker det meste ut av dine ansatte, er dette noe vi kan hjelpe deg med.

 

kurs

Våre kurs kan benyttes uansett hvilken bransje du opererer i, og passer de som ønsker å bli bedre i sitt arbeid. Vår omfattende erfaring innen salg fra flere ulike bransjer gir deg den tryggheten du trenger.

 

Salgskurs

Vi har laget kurs som bygger på de viktigste grunnsteinene i salg - kunnskap du kan bruke på tvers av bransje og marked. Vi leverer kurs både i B2B og B2C, og har lang erfaring innen begge når det kommer til salg og salgsledelse.

Lederkurs

Ett av våre motto er: "Det finnes ikke dårlige medarbeidere, men kun dårlige ledere". Av erfaring finnes det alt for mange ledere, som heller skal sjefe enn å lede, noe som ofte gir dårlig arbeidsmiljø og kan gi dårlige resultater. Våre lederkurs skaper et godt arbeidsmiljø, og gode relasjoner fra bunnen.

 

 Gründerkurs

Vi startet vår første bedrift i 2003, og har siden over ti suksessfulle bedrifter. Vi vet hvordan man registrerer, starter opp, ansetter og sysselsetter i den viktige startperioden. Kanskje viktigere hjelper vi deg med å sette mål og planlegge for fremtiden for å oppnå det du ønsker.

Sosialemedier

(Facebook, Instagram, Youtube mm.)

I dag er ett av de viktigste, men også kanskje et av de vanskeligste markedsføringskanaler sosiale medier. Hvordan starte en konto, hvordan få trafikk til sin side, hvordan vokse kontoen og hvordan treffe korrekt publikum? Gjennom våre kurs kan du få god oversikt over de spørsmålene du har rundt sosiale medier.

 

Kursene er lagt opp slik at du skal få kunnskap som du kan bruke i salgshverdagen. Vårt mål er at du skal utvikle deg som selger. En viktig del av denne utviklingen er relasjonsbygging. Relasjonsbygging og salg går hånd i hånd.